Karel de Stoute | Restaurant

Over ons

We zouden hier hele alinea’s kunnen volschrijven over de opleiding van de chef, de ingrediënten van ongeziene kwaliteit, de lovende kritieken van Gault&Millau en co, maar daarover gaat het niet.

Karel de stoute juni 2021 Pieter D Hoop 80

Het gaat om het feit dat wanneer we klanten met een glimlach zien toekomen, we die graag beantwoorden met een topervaring.

Het gaat over straffe keuken, weg van het alledaagse. Je gewoon eens laten verwennen. Genieten van de volledige beleving die wij met heel ons hart creëren. Genieten van het leven ook, gewoon omdat het kan. Daar draait het om.

Het gaat erom dat we blijven werken, koken, bedienen alsof het voor onszelf is. Alles is het resultaat van hard werken en onze stiel piekfijn beheersen. Maar ook van gewoon ons goesting doen.

Het gaat over passie. Over elke keer het beste van onszelf geven, met heel ons hart. We zijn levensgenieters, dus zolang we kunnen genieten van wat we doen, en zolang mensen bij ons komen om te genieten, zijn we meer dan tevreden.

KAREL, de Geheimzinnige

Restaurant garden
Restaurant garden2

Het op een na best bewaarde geheim van Gent? Dat moet wel ons ruim terras in hartje Patershol zijn. Op zomerdagen is het hier uniek tafelen: een beetje groen en geweldig veel sfeer omringd door de historische uitstraling van Patershol. Bijna even goed verstopt als de Rechtvaardige Rechters, dat wel.

reserveer je tafel

KAREL, het Team

Karel de stoute juni 2021 Pieter D Hoop 112

Ons team bestaat uit mensen die denken dat ze de schoonste job ter wereld hebben: anderen een onvergetelijke culinaire ervaring bezorgen. Concreet? Thomas, de chef die niet bang is om zijn keuken te verlaten, Lien, de gastvrouw die met warme schwung de ene verwennerij aan de andere rijgt, en een team dat met evenveel spirit en goesting aan ons verhaal meeschrijft.