KAREL, de Fijnproever


Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
de Niet-zo-vegetariër
-
Wilde zeebaars
Mierikswortel/ lavas/ bloemkool -
Skrei
Grijze garnaal/ aardappel/ witloof -
Sint Jakobsvrucht
Xo/ pompoen -
Parelhoen
Peterseliewortel/ truffel/ aardappel -
chocolade
Nougat/ passievrucht
de Vegetariër
-
Kruidenwafel
Witloof/ belper knolle -
Steak tartaar
Rode biet/ zuurdesem/ eidooier -
Cevenne ui
Pas de rouge/ mosterdzaad -
Verse pasta
Champignon/ dragon -
Chocolade
Nougat/ passievrucht

lunch: € 50

vier gangen: € 80
met aangepaste wijnen: € 110

vijf gangen: € 90
met aangepaste wijnen: € 125