KAREL, de Fijnproever
Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
de Niet-zo-vegetariër
-
Oester
Gele biet/ passievrucht/ chili -
Mossel
Artisjok/ gerookte boter/ rabarber -
Griet
Xo/ garnaal/ linzen -
Entrecôte 'Angus grain fed'
Knolselder/ bruine boter/ soja -
Baba
Abrikoos/ sesam/ bruine rum
de Vegetariër
-
Courgette
Pistache/ meloen/ basilicum -
rode biet
Knolselder/ hazelnoot/ kriek -
Girolles
Zuurdesem/ peterselie/ dooier -
Risotto
In 't groen -
Baba
Abrikoos/ sesam/ bruine rum
lunch: € 55
vier gangen: € 85
met aangepaste wijnen: € 115
vijf gangen: € 95
met aangepaste wijnen: € 130