KAREL, de Fijnproever
Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
de Niet-zo-vegetariër
-
Gambero rosso
Tomaat/ verveine/ watermeloen -
Irish mor oester
Rabarber/ daslook/ miso -
Asperge
Gerookte paling/ vadouvan/ eidooier -
Kalf 'Limousin'
Cevennen-ui/ wortel/ pickles -
Chocolade
Koffie/ tonka
de Vegetariër
-
burata
Peultjes/ radijs/ mierikswortel -
asperge
Bruine boter/ eidooier -
Cevenne ui
Sherry/ citroentijm -
Aardappel
Bruine boter/ groene peper -
Chocolade
Koffie/ tonka
lunch: € 55
vier gangen: € 85
met aangepaste wijnen: € 110
vijf gangen: € 95
met aangepaste wijnen: € 125