KAREL, de Fijnproever


Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
de Niet-zo-vegetariër
-
Langoustine
Bieten/ vlierbloesem/ verbena -
Groene asperge
Wulken/ mandarijn/ daslook -
Sot l'y laisse
Knolselder/ champignon/ tonka -
Texels lam
Groene curry/ kokosboontjes -
Millefeuille
Karamel/ pecan/ aardpeer
de Vegetariër
-
Steak tartaar
Rode biet/ zuurdesem/ eidooier -
Burata
Cevenne-ui/ courgette -
Ratte aardappel
Spruitjes/ hazelnoot/ bruine boter -
Morilles
Papardelle/ daslook -
Millefeuille
Karamel/ pecan/ aardpeer

lunch: € 50

vier gangen: € 80
met aangepaste wijnen: € 110

vijf gangen: € 90
met aangepaste wijnen: € 125