KAREL, de Fijnproever


Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
de Niet-zo-vegetariër
-
Kalf
Mierikswortel/ radijs/ miso -
Schelvis
Mossel/ pompoen/ ras el hanout -
Agnolotti
Langoustine/ soft shell/ tomaat/ chili -
Parelhoen
Knolselder/ parmezaan/ tom kha kai -
Koffie
Dulche de leche/ chocolade/ fleur de sel
de Vegetariër
-
Rode biet
Vlierbloesem/ burrata/ kappertjes -
Boschampignon
Zuurdesem/ dooier/ béarnaise -
Knolselder
Witte kool/ gerookte boter -
Tortellini
Ricotta/ spinazie/ pesto -
Koffie
Dulche de leche/ chocolade/ fleur de sel

lunch: € 50

vier gangen: € 80
met aangepaste wijnen: € 110

vijf gangen: € 90
met aangepaste wijnen: € 125