KAREL, de Fijnproever
Variatie, vernieuwing, verwondering: dat die drie woorden allemaal met een ‘v’ beginnen is niet het enige wat ze gemeenschappelijk hebben. Het zijn ook de drie woorden die onze keuken best beschrijven. We hebben respect voor de conventies en onze klassieke scholing, maar met de vrijheid om die soms aan onze laars te lappen. Op een verfijnde manier.
OVER KAREL DE STOUTEKAREL, het Menu
-
Zalm 'label rouge'
Venkel/ wortel/ mandarijn -
Knolselder
Viseitjes/ bruine boter/ gerookte dooier -
Oester 'Irish Mor'
Spinazie/ augurk/ groene peper -
Sint-Jakobsvrucht
Jalopeno/ boerenkool/ peterseliewortel -
Haas 'harlekijn'
Pompoen/ appel -
Aardpeer
Pecan/ vijgenblad/ kweepeer
lunch: € 55
vijf gangen: € 95
aangepaste wijnen: € 35
zes gangen: € 110
aangepaste wijnen: € 40